Etiket Sonuçları: TÖRENİ

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönemi, 19.01.2024 tarihinde  düzenlediğimiz Karne ve Belge töreni ile sona erdi. Akademik olarak başarı elde eden öğrencilere belgeleri törenle verildi. Diğer taraftan sosyal ve sportif yarışmalarda okulumuzu başarı ile temsil ederek ilçe,il,bölge dereceleri alan öğrenciler okul müdürlüğümüz tarafından plaketle ödüllendirildi.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı'nı Karne ve Ödül Töreni ile sonlandırdık. Çeşitli sportif ve sosyal faaliyetlerde dereceye giren, okulumuzun yüzünü ak eden öğrencilerimize madalya,belge ve plaketlerini takdim ettik. 9-10-11 ve 12.sınıf sene sonu puanlarının ortalamasına göre belirlenen okul 1.si 12A sınıfından Tülin KURT oldu. Okul 1.si öğrencimiz Plaketini Okul Müdürü Nusret SAY'ın elinden aldı. Bütün öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz..