Etiket Sonuçları: ÖĞRETMENLER

2023*2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı okul müdürümüz Nusret SAY başkanlığında yapıldı. Yeni dönemin ve toplantının hayırlara vesile olması dileğiyle..

Öğretmenler Günü okulumuzda değişik etkinliklerle kutlandı. Öğretmenler odasında  Sabah kahvaltısı ile başlayan günümüz  okul idaresinin pasta ikramı, ile devam etti. Okulumuzdaki etkinlikleri planlayarak hayata geçirmede emeği geçen idarecilerle birlikte T.D.Edb.Öğrt. Süleyman BOLAT'a, Felsefe Öğrtmeni Murat SAKİN'e teşekkür ediyoruz. Nice Öğretmenler Gününü hep birlikte kutlamak dileğiyle..

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Başı Başı Öğretmenler Kurulu toplantısı 10.02.2023 tarihinde Belediye İlkokulu Konferans Salonunda yapıldı.

2021-2022 Eğitim öğretim Yılı 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısını 11.02.2022 tarihinde saat 14.00'da okul müdürümüz Nusret SAY başkanlığında yaptık. Hayırlara vesile olmasını dileriz..

2021 yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta değişik etkinliklerle kutlanırken, okulumuzda da farklı etkinliklerle kutlandı. Öğrencilerimiz sabah erkenden öğretmenleri çiçek, çikolata ve kolonya ile karşıladılar.