SADECE HAFTADA 1 GÜN OKULA GELEREK LİSE DİPLOMASI ALMAK İSTİYORSANIZ BİZE ULAŞIN..

Okulumuz bünyesinde gerçekleştirilen haftada bir gün okula gelmenizin yeterli olduğu bu sistemle lise diplomanız yoksa lise diplomanızı alabilirsiniz. Lise diploması olan bireyler için ise okulumuzun alanında uzman öğretmenleri tarafından alacağınız Çocuk Gelişimi Bölümü eğitimiyle beraber kişisel gelişiminizi sağlamış olacaksınız. Kendi çocuklarınıza yaklaşımınız, çocuk yetiştirirken yapılan yanlışlar, çocuk eğitiminde yapılması gerekenler vb gibi birçok sorunun cevabını öğrenecek ve bu alanda yetkin bir birey olarak mezun olacaksınız. Çocuk gelişimi bölümünden mezun olduktan sonra ister üniversite eğitimine devam edebilir, isterseniz de iş olanaklarından faydalanabilirsiniz.

Ortaokuldan (8.Sınıf) mezun olmanız Mesleki Açıköğretime başvurmanız için yeterlidir. Eğer ortaokul diplomanız varsa sizleri okulumuza davet ediyoruz. Okulumuz yeniden yapım aşamasında olduğu için müdürlüğümüz ve açıköğretim derslerimiz Hüseyin Özdilek Ortaokulu Binasında gerçekleştirilmektedir. Başvurunuzu aşağıdaki evraklarla beraber 23 Haziran 2023 tarihine kadar bizzat yapmanız gerekmektedir.

GEREKLİ OLAN EVRAKLAR;

Ortaokul Diploması,