Nusret SAY - Okul Müdürü

1980 yılında Erbaa’da doğdu. İlkokulu Erbaa Canbolat Köyü İlkokulu’nda, Ortaokulu Erbaa Ortaokulu’nda(şimdiki Fatih Anadolu Lisesi), Liseyi Erbaa Coşkun Önder Lisesi’nde okudu. 1998 yılında Niğde(Ömer Halisdemir) Ünv. Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl ilk atama olarak Batman İl´i Hasankeyf İlçesi Büyükdere Köyü’nde öğretmenlik mesleğine başladı. Sırasıyla  Hasankeyf 60.Yıl İlköğretim Okulu ve Batman Merkez Karatay İlköğretim Okulu olmak üzere Batman İli’nde 7 yıl öğretmenlik yaptı. 2005 yılında Tokat iline atandı. Sırasıyla  Erbaa Güveçli İlköğretim Okulu’nda Md.Yt. öğretmenlik, Bağpınar İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmenliği ve kısa bir süre okul müdürlüğü, Çatılı İlköğretim Okulu’nda Md.Yt. öğretmenlik yaptı. Batman ilinde görev yaparken girdiği müdür yardımcılığı sınavından aldığı puanla 2009 yılında Erbaa Mithatpaşa İlköğretim Okulu’na Müdür Yardımcısı olarak atandı.

4+4+4 sistemiyle birlikte yan branşı olan Müzik öğretmenliğine geçti ve  Müdür Yardımcılığı görevine Erbaa Mevlana Ortaokulu’nda devam etti. 6 yıllık Md.Yrd. görevinden sonra 2015-2020 yılları arası Çakır Ortaokulu Müdürü olarak görev yaptı. 2016 yılında GOP Ünv. Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Eğitim Yönetimi Denetimi Planlaması ve Ekonomisi alanında Tezsiz Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı. İkinci Üniversite kapsamında 2018 yılında AÖF Türk Dili Ve Edebiyatı bölümünü bitirerek 2.Lisans Diploması´nı aldı. 30/06/2020 tarihinde okulumuzdaki görevine başlayan okul müdürümüz Nusret SAY, evli ve 2 çocuk bababasıdır.