Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilgi yazısında, okulumuz hakkında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yıkım kararı verildiği ve ilgi yazınızdaki plan çerçevesinde okulumuzun Belediye İlkokulu ve Hüseyin Özdilek Ortaokulu'na taşınarak eğitim öğretim faaliyetlerinin bu iki kurumda sabahçı olarak devam edileceği müdürlüğümüze bildirilmiştir. Erek MTAL müdürlüğü olarak ilgi yazı gereğince   ilçemizin birinci derece deprem kuşağında olduğu da göz önünde tutularak vakit kaybetmeksizin  14.03.2022 tarihi itibariyle  9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz Belediye İlkokulu'na, 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimiz ise Hüseyin Özdilek Ortaokulu'na taşınmış olup; belirtilen tarihten itibaren  eğitim öğretime bu okullarımızda sorunsuz bir biçimde sabahçı olarak devam edilmektedir. Okul binası 14.03.2022 tarihinde öğrencilerden ve personelden boşaltıldıktan sonra  donatım malzemeleri de ilgi yazıda belirtildiği gibi eski tekel ambarlarına taşınma süreci başlatılmış ve yıkım kararı verilen okul binası 22.03.2022 tarihi itibariyle tamamen boşaltılmıştır. Yıkım kararı verilen Erek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul binası duvarı, bahçe giriş kapısı, bina giriş kapıları, pencere ve camları sağlam bir şekilde terk edilmiştir. Ayrıca yıkım gerçekleştirilene kadar geçecek süre içerisinde okulun korunması için İlçe milli Eğitim Müdürlüğü ve Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bilgilendirme yazısı yazılmıştır.

9-10.sınıf velilerimiz 0 356 715 46 84 nolu telefondan, 11-12. sınıf velilerimiz ise 0 356 715 42 93 nolu telefondan müdürlüğümüze ulaşabilirler.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Sınav Takvimi yayınlandı. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sınav takvimine göre hareket etmesi rica olunur.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Haftalık Ders Programları..

Anadolu Meslek Programı yerleştirme sonuçlarını https://e-okul.meb.gov.tr/  linkini tıkladıktan sonra açılan sayfada Veli Bilgilendirme Sistemi' ne giriş yaparak öğrenebilirsiniz.