TOKAT / ERBAA - Erek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımız'ın talimatları doğrultusunda Birinci Dönem Sonu faaliyetleri çerçevesinde 9. sınıf ve 10.sınıf öğrencilerimizle birlikte Diyanet İşleri Erbaa Gençlik Merkezi ve Yavus Selim Camii ziyaretinde bulunduk. Başta Yavuz Selim Camii imam hatibi Mustafa BAYRAM ve diğer görevlilere ilgi ve alakalarından dolayı Teşekkür Ederiz..

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı talimatıyla bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan DÖNEM SONU FAALİYET PROGRAMI okul yönetimimiz tarafından hazırlanmış olup program dahilinde hafta boyu etkinlikler yürütülecektir. Öğrenciler ve öğretmenler programa göre hareket edecek olup; her zamanki zaman çizelgesine göre sınıflara girilip çıkılacak, okul zili takip edilecek, okul kıyafetiyle okula gelinecek, cep telefonları doplaplarda kilitli olacak ve görsel video çekilmesine izin verilmeyecektir.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk  ve Hayat Boyu Öğrennme Sertifikasyon Programı Yönergesi kapsamında Yerli Malı Haftası etkinlikleri ile Filistin/Gazze'de yaşanan insanlı dramına dikkat çekmek ve maddi yardım toplamak amacıyla Yerli Malı Kermes etkinliği düzenledik.

Ara

Öğrencilerimizle birlikte Sosyal Faailiyet kapsamında AYBÜKE:ÖĞRETMEN OLDUM BEN sinema etkinliği düzenledik. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin duygusal anlar yaşadığı film sonrası öğrencilerimizden duygu ve düşüncelerini belirten kompozisyon yazmalarını istedik.

Ara

Milli Eğiti Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ projesi ile ilgili okulumuzda da Okul Yürtme Kurulu toplantısı ile birlikte çalışmalar başlatıldı. Projenin Kasım Ay'ı etkinliği SAFAHAT okumaları ve bağlı etkinlikler yürütlmeye devam ediyor. SAFAHAT afiş yarışmasında 9C sınıfından Nisa KOVACI oldu. Söz konusu afiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne okulumuzu temsilen gönderildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenenÖĞRETMENLER ARASI ANI YARIŞMASI'nda okulumuz Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Songül AYDIN ilçe  1.si oldu. Ödülünü 24 Kasım Öğretmenler günü ilçe programında düzenlenen ödül töreninde aldı. Kendisini tebrik ediyor başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz..

Kas

Öğretmenler Günü okulumuzda değişik etkinliklerle kutlandı. Öğretmenler odasında  Sabah kahvaltısı ile başlayan günümüz  okul idaresinin pasta ikramı, ile devam etti. Okulumuzdaki etkinlikleri planlayarak hayata geçirmede emeği geçen idarecilerle birlikte T.D.Edb.Öğrt. Süleyman BOLAT'a, Felsefe Öğrtmeni Murat SAKİN'e teşekkür ediyoruz. Nice Öğretmenler Gününü hep birlikte kutlamak dileğiyle..

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikal eişinin 85.yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da anma töreni düzenlendi.

Kas

Okulumuzda velilere ve öğretmenlere yönelik olarak;  Tokat İl Emniyet Müdürlüğünce görevlendirilen polis memuru tarafında 07.11.2023 Salı günü  saat 13.00'da Belediye İlkokulu toplantı salonunda Narkotik eğitimi verilmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılını coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz.100.Yıl etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda düzenlenen  mangala turnuvasında

10/C sınıfından  Seval Bolat 1. olarak 300 TL para ödülü  ve 1.lik madanyası

9/B sınıfından  Kübra Bakir 2. olarak 200 TL para ödülü  ve 2.lik madanyası

9/E sınıfından Edanur Karaçoban 3. olarak 100 TL para ödülü  ve 3.lik madanyası almaya hak kazandılar.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ayrıca turnuvada emeği geçen Md.Yrd.Mustafa VAROL, Tarih Öğretmeni Figen YILDIRIM ve Tarih Öğretmeni Naciye YILMAZ'a ve katılım sağlayan tüm öğrenci-öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Taşımalı Eğitim kapsamında öğrenci taşıyan servisleri denetlemesini yaptık. Gerekli raporları tıtarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nr gönderdik.

Eyl

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S. A. V.) in dünyaya teşriflerinin yıldönümünde okulumuzda geleneksel hale getirdiğimiz Mevlid-i Nebi programına İlçe Müftülük Vaizi Sayın Yavuz ARSLAN değerli sohbetiyle, Büyük Camii müezzini Sayın Hüseyin AKBULUT da Kuran-I Kerim ve naat okumalarıyla katılım sağladılar. Programda emeği geçen misafir hocalarımıza, okulumuz Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca Peygamberimize Mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz de para ödülü ile ödüllendirildi.