Okulumuzda Deprem Tahliye tatbikatı yaptık. Olası bir depreme karşı planlı bir tahliye tatbikatını başarı ile icra ettik. Okulumuz Sivil Savunma Kulübü ve Okul İdaresi öğrencilere ve tüm personele ara ara haber vermeden siren çalınacak deprem tahliye tatbikatı yapılacağını duyurdu.

İstiklal Marşımız ın kabulünün 102.yıl dönümünde İstiklal Marşı yazarı Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy'u bir programla andık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Başı Başı Öğretmenler Kurulu toplantısı 10.02.2023 tarihinde Belediye İlkokulu Konferans Salonunda yapıldı.

Okulumuzda daha önceki 102 battaniyenin ardından zaman kaybetmeksizin Okul Aile Birliği ve hayırseverlerin temin ettiği Polar kumaşlardan 250 adet daha battaniye Depremzedeler için dikildi. Yine İl Milli Eğitim Müdürlüğ tarafından temin edilen kumaşlardan da 154 adet Uyku Tulumu diklerek sevkiyatı yapıldı. Uyku Tulumu dikiminde desteklerinden ötürü UTG Kanikas Tekstil'e Teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Döner Sermaye İşletmesi Teknik Müdür Yardımcısı Emre KALE ve Moda Tasarım Alanı öğretmenlerinin kesimini yaparak hazır hale getirdiği ve hizmetli arkadaşların paketleyerek kolilediği 102 adet Peluş Battaniye/şal Depremzede kardeşlerimizin yarasına belki bir nebze olsun merhem olur.. Allah kardeşlerimize yardım etsin..

Ülkece büyük acı yaşıyoruz, depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı diliyoruz. Enkaz altındaki depremzede vatandaşlarımıza dayanma gücü diliyor , ekiplere de Allah'tan güç kuvvet vermesi duasındayız..

Okulumuzda MESEM Ustalık Telafi Programına kayıt olan öğrencilerin Ustalık Sınavlarının sorunsuz bir şekilde yapılmasına yönelik olarak; okulumuz MESEM Müdür Yardımcısı Mustafa VAROL başkanlığında, iş yeri temsilcileri ve sınavlarda görev alacak öğretmenlerimizin de katılımıyla Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Birinci Dönem ara tatil başladı. Bütün idareci, öğretmen ve öğrencilerimize İYİ TATİLLER dileriz..

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikal eişinin 84.yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da anma töreni düzenlendi.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız başladı. Kurslar 10,11 ve 12.sınıf öğrencilerimize ücretsiz olarak verilmektedir. Kaynak kitapların da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verildiği kurslarımızın güzel sonuçlara vesile olmasını diliyoruz.

Ekm

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) in dünyaya teşriflerinin dünyaya getirdiği güzellikleri Erbaa Müftülüğü'den Vaiz Mehmet YEŞERSİN ve Hafız Hüseyin AKBULUT' un değerli katkılarıyla öğrencilerimize anlatmaya çalıştık. MEVLİD-İ NEBİ programımıza emeği geçen hocalarımıza ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimize teşekkür ederiz..

Ağu

1. Yerel Yerleştirme sonucu okulumuza kaydı düşen 9.sınıf öğrencileri okulun açıldığı ilk iki hafta içerisinde tercih yapacak, tercihleri doğrultusunda kontenjanlar da dikkate alınarak Bilişim Teknolojileri, Çocuk Gelişimi, Hasta Yaşlı Hizmetleri, El Sanatları ve Moda Tasarım alanlarına yerleştirileceklerdir.

2. Okulumuzun depremsellik nedeniyle yık/yap kapsamında yıkılması nedeniyle yeni binamız yapılıncaya kadar 9-10. sınıflar Belediye İlkokulu'nda, 11-12. sınıflarımız Hüseyin Özdilek Ortaokulu'nda SABAHÇI (saat 07.00-13.00 arası) olarak eğitime devam edilecektir.

3. Kıyafetle ilgili Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nin ilgili maddesi uygulanmaktadır.

4. Okul kıyafetimizde kısa kol tişörtten başka  kısa ve uzun olmak üzere iki türlü swit vardır.  Forma üstü tişerört ya da swit olarak belirlenmiştir.  Ayrıca  formamızın pantolonu dar olmayan siyah kumaştır. Her ne sebeple olursa olsun siyah kumaş harici (keten ve kot...vb. ya da farklı renk) ve dar kalıp pantolon kabul edilmeyecektir.  Okul alışverişi yaparken satıcılara karşı bu konuda lütfen ısrarcı olunuz. Boşa masraf edilmemesi ve mağduriyet oluşmaması için mağazalardan şartlara uygun kıyafeti isteyiniz.

Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN: "Bir taraftan terörle mücadele ederken, diğer taraftan bütün terör örgütlerinin ortağı durumunda olan Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini püskürttük. Bunu işte o akşam çağrımıza uyan milletimizle beraber yaptık. Bu millet alnı öpülesi bir millettir. Hani şair diyor ya, 'Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan' diye; elhamdülillah millet arkamızdan yürüdü ve bizi yalnız bırakmadı. Bir anda hepsi meydanlara, hava limanlarına doldu, doluştu. Ama bir farkı vardı. Neydi? Bizim milletimiz tankların altına yattı, F-16'lardan F-4'lerden kaçmadı, helikopterlerin o mermilerine karşı göğsünü siper etti. Şairin 'Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın' dediği gibi; benim milletim göğsünü siper etti ve bu hayâsızca akını püskürttü. Çünkü onun istiklalinin de istikbalinin de sigortası imanıydı, bunu yaptı."