Pirincin içindeki beyaz taşlar misali, milletimizin göz bebeği şanlı ordumuza yuvalanmış, kendi meclisini bombalayacak ve kendi milletine kurşun sıkacak kadar alçalmış asker kılığındaki  hainler eliyle;

Aziz Türk Milleti'nin, canı pahasına giriştiği 1919-1922 İstiklal Harbi sonrasında, 29 Ekim 1923'te kavuştuğumuz CUMHURİYET'imizi ortadan kaldırmak, Türkiye Cumhuriyeti devletine diz çöktürmek, Türk Milleti'ni esir etmek isteyen dış güçlerin hayallerinin suya düştüğü gündür 15 Temmuz..

Cumhuriyet yönetimini iliklerine kadar özümsemiş bu aziz millet; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne kast edecek her hareketin önünde, 15 Temmuz gecesi tankların ve kurşunların önünde durduğu gibi dimdik duracaktır..

Aziz şehitlerimiz; mekanınız cennet, Hz.Muhammed (S.A.V.) Efendimiz komşunuz olsun..EMANETİNİZ EMANETİMİZDİR..

Erek MTAL Müdürü Nusret Say: "Kaliteli Maske Üretiyoruz"

2021 yılı Mart ayında Erek Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde üretimine başlanan maskeler kalitesiyle dikkat çekiyor

Nis

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Erek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin okulda kurup, günlük 10 bin maske ürettiği atölyeyi ziyaret etti.

Nis

"EREK MASKE" Marka tescili yolunda

Erbaa Erek Mesleki Ve Teknik Anadolulu Lisesi (Kız Meslek Lisesi) tarafından üretilen Erek Maske, Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi desteğiyle marka tescili için çalışmaları başlattı.

İstiklal Marşı yazarı ve aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk milletvekilleri arasında yer alan Mehmet Akif Ersoy, Kurtuluş Savaşı sonrasında TBMM tarafından talep edilen İstiklal Marşı'nı hiçbir menfaat kabul etmeden yazmış ve Yüce Türk Milletine bağışlamıştır. 1921 yılında kabul edilerek İstiklal Marşı olarak ilan edilen marş, milli marş olarak yer almıştır. İşte, kabulünün 102. yılında 12 Mart İstiklal Marşı tarihi ve Mehmet Akif Ersoy'un hayatı hakkında bazı bilgiler

Ağu

24-28 Ağustos tarihleri arası öğretmenlerin mesleki çalışmaları başlıyor. Okul yönetimimiz, Covid 19 ile mücadele kuralları çerçevesinde öğretmenlerin mesleki çalışmaları için gerekli hazırlıklarını tamamladı.. Okulun çeşitli yerlerine uyarı yazıları yazıldı, dezenfektan makineleri takıldı. Ayrıca okul girişine el temassız(ayak basmalı) dezenfektan aparatı kondu. Konferans salonu mesafeye uygun olarak hazırlandı. Mesleki çalışmaların bitiminden sonra 31 Ağustos itibariyle uzaktan eğitim ile telafi eğitimleri başlayacak olup; 21 Eylül'de 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı başlamış olacak.

Ağu

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Gündem Maddeleri.

Acı kaybımız merhum müdürümüz Ali Korhan ÖZTÜRK'ün vefatından sonra yaklaşık 1 yıldır okul müdürlüğüne  Md.Yrd. Süleyman ÖZSOY vekaleten bakıyordu. 2020 Kurum Yöneticileri Yeniden Atama yer değiştirme süreci sonunda yönetmelik gereği okulumuzda 8 yılını dolduran Md.Yrd.Süleyman ÖZSOY Erbaa Öğretmenevi ASO Müdürlüğ'ne atanırken; Çakır Ortaokulu Müdürü iken 4 yıllık süresini dolduran Nusret SAY 30/06/2020 tarihi itibariyle  müdür olarak okulumuzdaki görevine başladı. Merhum müdürümüz Ali Korhan ÖZTÜRK'e tekrar Allah'tan rahmet, Md.Yrd.Süleyman ÖZSOY'a ve müdürümüz Nusret SAY'a yeni görevlerinde hayırlı hizmetlere imza atmalarını diliyoruz.