2.DÖNEM 1.ORTAK SINAV TAKVİMİ (2023-2024)

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı talimatıyla bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan DÖNEM SONU FAALİYET PROGRAMI okul yönetimimiz tarafından hazırlanmış olup program dahilinde hafta boyu etkinlikler yürütülecektir. Öğrenciler ve öğretmenler programa göre hareket edecek olup; her zamanki zaman çizelgesine göre sınıflara girilip çıkılacak, okul zili takip edilecek, okul kıyafetiyle okula gelinecek, cep telefonları doplaplarda kilitli olacak ve görsel video çekilmesine izin verilmeyecektir.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Eylül Dönemi sorumluluk sınavları 18-26 Eylül tarihleri arasında ekteki takvim doğrultusunda yapılacak.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Başı Sorumluluk Sınavları 20 Şubat ile 3 Mart tarihleri arasında yapılacak. Öğrencilerin sınav takvimini takip etmelerini rica ediyoruz.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Yazılı Ortak Sınavlar 31 Ekim 2022 Pazartesi günü başlayıp 11 Kasım 2022 cuma günü son bulacak. Ardından okullar 1 haftalık ara tatile girecek.. Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz..

Ekm

2022 Yılı YKS sonuçları açıklandı. Bütün öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz..