İlçe Spor Müdürlüğü'nde görevli antrönör Yusuf ÖZTÜRK tarafından öğrencilerimize yönelik Softbol oyunu hakkında bilgilendirme etkinliği yapıldı.

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109.Yıldönümü ve Şehitler Haftası etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda program düzenlendi.

12 Mart İstiklal Marşımız'ın Kabulü'nün 103. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü çerçevesinde okulumuzda program düzenlendi. Programda M.Akif ERSOY'u anlatan video gösterileri, şiirler ve diğer etkinliklere yer verildi. Program sonunda kompozisyon yazma yarışmasında okul birincisi olan ve M.Akif ERSOY konulu Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca program sonunda okul müdürümüz Nusret SAY sürpriz yaparak M.Akif ERSOY'un "Zulmü Alkışlayamam..." şiirini okudu.

12 Mart İstiklal Marşımız'ın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü çerçevesinde okulumuzda M.Akif ERSOY konulu 9.sınıflar arası Bilgi Yarışması düzenlenmiştir. Bilgi yarışmasında 9C sınıfnı temsil eden öğrenciler 1.olmuştur. 9C sınıfı öğrencilerini tebrik ederiz.

Akademik Destek Çalışmaları kapsamında yürüttüğümüz Deniz Yıldızı Projesi çerçevesinde 12.sınıf öğrencilerimizi Tokat GOP Üniversitesi yerleşkesinde bulunan fakülteleri gezdidik, tanıttık. Gezide aynı zamanda ilimizin tarihi mekanlarını da görme fırsatı bulan öğrencilerimizin YKS sınavına karşı motivasyonu arttı. Her türlü desteğini bizlerden esirgemeyen GOP Üniversitesi yetkililerine, bizlere eşlik eden değerli hocalarımıza ve proje ekibimize teşekkür ediyoruz.

2023*2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı okul müdürümüz Nusret SAY başkanlığında yapıldı. Yeni dönemin ve toplantının hayırlara vesile olması dileğiyle..

06 Ekim 2023 tarihinde Maraş merkezli asrın felaketinde vefat eden depremzedeleri yapılan tatbikattan sonra anma töreni ile andık. Allah bir daha böyle acılar göstermesin.Amin.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönemi, 19.01.2024 tarihinde  düzenlediğimiz Karne ve Belge töreni ile sona erdi. Akademik olarak başarı elde eden öğrencilere belgeleri törenle verildi. Diğer taraftan sosyal ve sportif yarışmalarda okulumuzu başarı ile temsil ederek ilçe,il,bölge dereceleri alan öğrenciler okul müdürlüğümüz tarafından plaketle ödüllendirildi.

Ock

MEB talimatları gereği 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem son haftasında öğrencilerimiz değişik etkinlikler yaparak güzel vakit geçirerek ara tatile girdiler.. Etkinlikler çerçevesinde geziler, kitap okuma, kahvaltı etkinliği, zeka oyunları turnuvaları...vb. bir çok etkinlik yapıldı.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımız'ın talimatları doğrultusunda Birinci Dönem Sonu faaliyetleri çerçevesinde 9. sınıf ve 10.sınıf öğrencilerimizle birlikte Diyanet İşleri Erbaa Gençlik Merkezi ve Yavus Selim Camii ziyaretinde bulunduk. Başta Yavuz Selim Camii imam hatibi Mustafa BAYRAM ve diğer görevlilere ilgi ve alakalarından dolayı Teşekkür Ederiz..

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı talimatıyla bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan DÖNEM SONU FAALİYET PROGRAMI okul yönetimimiz tarafından hazırlanmış olup program dahilinde hafta boyu etkinlikler yürütülecektir. Öğrenciler ve öğretmenler programa göre hareket edecek olup; her zamanki zaman çizelgesine göre sınıflara girilip çıkılacak, okul zili takip edilecek, okul kıyafetiyle okula gelinecek, cep telefonları doplaplarda kilitli olacak ve görsel video çekilmesine izin verilmeyecektir.